close
close

Vino sa ne cunosti!

Specifica data intalnirii la Observatii! Te vom contacta in cel mai scurt timp!

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Centrul „Sf. Mucenic Zenovie Doctorul”

  Despre noi

  Infiintare si misiune

  Centrul „Sf. Mucenic Zenovie Doctorul”

  Primul centru de îngrijiri paliative din municipiul Suceava a fost inaugurat. Amplasat în zona fostei pensiuni Jenica, în apropiere de baza celor de la Direcţia Domeniului Public, Centrul „Sf. Mucenic Zenovie Doctorul” este o investiţie privată, prima de acest fel a firmei Ritmic Medical.

  Ce spun clientii despre noi? Vezi CARTEA DE ONOARE!

  Costel Corneanu şi Constantin Cojocaru, oamenii care au pus bazele acestui proiect, spun că deviza după care va funcţiona centrul este „pacienţii să fie îngrijiţi cu dragoste”.

  „Ne-am gândit că şi noi avem părinţi şi poate la un moment dat nu vor putea să se mai descurce singuri şi vor avea nevoie de îngrijiri din partea unor oameni de specialitate. În plus, sunt foarte mulţi suceveni plecaţi la muncă în străinătate şi părinţii le-au rămas acasă, iar noi le venim în întâmpinare dacă este cazul”,au explicat cei doi acţionari ai centrului de îngrijiri paliative.

   

  Investiţia de 1,1 milioane de euro este una dintre cele mai moderne şi are 43 de locuri în camere cu unul sau două paturi. Desfăşurată pe o suprafaţă de 1.918 mp, clădirea dispune de o terasă pe care bolnavii pot ieşi cu tot cu pat.

  Spitalul beneficiaza de un parc dotat cu banci si o terasa acoperita unde pacientii se pot relaxa si sta la soare in momentul in care o permite temperatura. Accesul in aceasta locatie se poate face si cu scaun cu rotile ca de astfel in tot spitalul.

  Centrul „Sf. Mucenic Zenovie Doctorul” Suceava funcţioneaza cu un număr de 52 de angajaţi, respectiv 17 asistenţi, 17 infirmieri, 4 medici cu pregătire multidisciplinară,  3 kinetoterapeuti, un psiholog, un asistent social, un preot si un nutritionist, în timp ce partea administrativă va fi asigurată de 4 persoane.

  Managerul clinicii este Ioan Crap, iar Director medical este doamna doctor Daniela Potorac.

  In cadrul spitalului se desfasoara activitati regulate de igienizare:

  Pentru a da viaţă acestui proiect a fost nevoie de o muncă de aproape un an şi jumătate, perioadă în care au fost obţinute şi toate avizele necesare şi acestea nu au fost deloc puţine.

  Clinica este dotată cu facilitati de ultimă generaţie pentru o ingrijire optima(paturi care se regleaza, elevatoare, saltele antiescara, 30 de carucioare cu rotile, concentratoare de oxigen), dar şi cu o ambulanţă proprie, tip A, achiziţionată din Germania, echipata conform normelor in vigoare.

  Contact Icon
  expand_less